Balanç i perspectiva de futur

Al llarg dels últims quatre mesos, la nostra organització ha treballat per explorar la possibilitat de construir un espai polític juntament amb ICV, BeC i EUiA. Malgrat els esforços fets per la gent de Podem, fins al moment no s’han donat les condicions necessàries perquè Podem Catalunya participi en aquesta fase del procés.

Ara, un cop passada aquesta etapa, toca treballar per debatre i decidir les properes passes. Per això, el pròxim dijous 20 d’abril a les 19 h ho debatrem a la Comarcal Maresme (al carrer Marathon, 108 – Mataró). La idea és posar en comú i avaluar l’experiència d’aquests últims quatre mesos i posar sobre la taula els horitzons i reptes polítics que tenim al davant.

Avui, quan estan a punt de complir-se 6 anys del crit expressat a les places per centenars de milers de persones, reclamant una altra manera de fer política, cal seguir cercant respostes col·lectives per a una societat colpejada per la desigualtat fruit de l’enorme retrocés dels drets socials i democràtics.

És imprescindible que ens trobem, compartim informació i debatem. Per això, doneu un cop d’ull al calendari i feu el possible per guardar-vos un forat a l’agenda!