Assemblea Extraordinària Candidatura Un País en Comú

Com ja sabeu, finalment la gent de PODEM participem en l’assemblea fundacional d’Un País en Comú després d’aconseguir les reivindicacions que, en assemblea ciutadana i gràcies a la participació de 3901 persones, considerem imprescindibles pel nou espai. Gràcies a aquest procés, el nou espai finalment té.

  • Blindat un codi ètic que assegura la radicalitat democràtica i independència financera.
  • Un sistema representatiu amb llistes obertes i proporcionals.
  • La garantia d’un 60% de representativitat de dones a les llistes electorals i facilitats de participar en tota la gent inscrita en el nostre portal.

L’Assemblea Fundacional tindrà lloc el pròxim 8 d’abril. Per això, hem de ser capaços de configurar un equip en els pròxims dies per portar la veu morada al nou espai. Des de la direcció s’ha intentat allargar els terminis establerts per la presentació de candidatures però finalment, no ha estat possible. Davant de l’ajustat dels temps i amb el compromís de construir des de baix, el Consell de Coordinació de Podem proposen:

Elaborar amb la col·laboració dels nostres cercles una candidatura per la Coordinadora Nacional. Fent una Assemblea per proposar des del Cercle una proposta amb dues candidatures com a màxim de les quals, com a mínim, una serà una companya.

Per fer aquest procés convoquem per demà, dissabte 25 de març a les 11.30 del matí una Assemblea Extraordinària al “Local del Poble” (Marathon, 108 – Mataró) perquè qui vulgui presentar-se pugui fer-ho i escollir les representants del Cercle a la llista. I si hi ha més de dues persones, es votarà per escollir les dues representants del cercle.