Assemblea Ciutadana Nou Subjecte Polític

Arran de l’evolució i estat de les negociacions de la creació d’un nou subjecte, Podem Catalunya ha iniciat un procés d’Assemblea Ciutadana on totes les inscrites de Podem tenen l’última paraula i la capacitat per decidir.

Aquesta consulta s’iniciarà el 16 de març a les 10.00 hores fins al dia 18 a les 23.59 hores. Els resultats s’anunciaran dilluns 20 de març en roda de premsa i a totes les nostres inscrites.

La pregunta plantejada serà la següent:

“Durant aquests mesos s’ha explorat la possibilitat de crear un nou subjecte polític amb ICV, BEC i EUiA. Es planteja l’assemblea fundacional d’un nou partit polític per a abril. Durant el procés de creació d’aquest nou partit amb ICV, BeC i EUiA, Podem ha plantejat:

+ Un Codi Ètic comú (arxiu adjunt)

+ Un sistema proporcional amb llistes obertes per a l’elecció dels òrgans

+ La participació de totes les persones inscrites de Podem Catalunya de la manera habitual.

Avui dia, les condicions que ha plantejat Podem no s’han acceptat.”

PREGUNTA: Creus que aquestes condicions són imprescindibles per a la participació de Podem en l’assemblea fundacional del nou partit amb ICV, BeC i EUiA?

RESPOSTES:

– SÍ són imprescindibles. No podem continuar en el nou partit amb ICV, BEC i EUiA sense aquestes condicions.

– NO són imprescindibles. Podem continuar en el nou partit polític amb ICV, BEC i EUiA sense aquestes condicions.

DEBAT

Us animem a totes a participar d’aquesta consulta i dels múltiples debats que s’articularan els dies vinents, enunciem els diferents espais de debat que com organització engeguem a partir de demà dimarts. La d’EL MARESME es el Divendres, 17 de Març a les 19 hores a MONTGAT – Centre Cívic Les Mallorquines, carrer Pare Claret, 15-25. Allà podrem debatir i els que no puguin podran votar presencialment.